Årets Bokhammam: Maram al-Masri (SYRIA) samtale med Fredrik Wandrup

BokHammamMaram al-Masri (SY) i samtale med Fredrik Wandrup

I årets Bokhammam samtaler Dagbladets kulturjournalist Fredrik Wandrup med en sterke kvinnelige poet. Hvordan har hun arbeidet og funnet veien til sin egen skaperprosess? Hvilke vilkår har kunst- og kulturlivet i Syria i dag?

NÅR: SØNDAG 24. NOVEMBER / KL. 16:00
HVOR: RIKSSCENEN, Klubbscenen
GRATIS INNGANG
UTØVERE: Fredrik Wandrup, Maram al-Masri (SY)

Fredrik Wandrup
er forfatter og ansatt som journalist i Dagbladet. Han har skrevet en rekke essays og artikler i ulike tidsskrifter og antologier, og har forfattet litterære biografier om både Jens Bjørneboe og Olaf Bull. For sistnevnte fikk han Riksmålsforbundets litteraturpris i 1995.

Maram al-Masri
Maram al-Masri er syrisk poet og er i dag regnet som en av de mest kjente kvinnelige stemmer fra Syria og også en av de mest spennendee poetene i sin generasjon. Hennes arabiske poesi er oversatt til flere språk.